2011. január 28., péntek

Tánc

5 megjegyzés:

 1. Ez tetszik, különleges!
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 2. Jujj Lili, ez csodálatos! Én is hastáncolok, pontosabban próbálok,jó sok kilót fogytam is, mióta újra csinálom. Ez a produkció különleges és érzéki,fantasztikus!Jó volt így kezdeni a reggelt!

  VálaszTörlés
 3. Hát én csak a "mókusokkal táncoló" vagyok.
  Viszont nagyon tetszett! Naná, férfiszemmel nézve ugye a sok csinos hölgy mozgását! Nem csak szépek, ügyesek is. Profik!

  VálaszTörlés
 4. Szép tánccal örvendeztettél meg!
  Egy aprócska ajándékot elfogadsz tőlem? Biztos már tele van a hócipőd ,de kéérlek ezt az egyet ...:)
  Szép délutánt,és kérlek kukkants be hozzám:)
  monik.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Erika, és Neked is hasonlót kívánok:) Bár az előbb megijedtem, mert megmozdult alattam a szék, mintha földrengés lett volna. A családom kicsit vigyorgott rajtam, és most mondták be a rádióban, hogy tényleg földrengést észleltek. Remélem nem lesz folytatás.

  Kedves Hupsz:)) Hát csak gyakorold, van mit ellesni ezektől a lányoktól:)) Ígérem, Téged is felteszlek, ha majd szólsz, hogy már jól megy:)) Puszi és a nap további részében is kellemest:))

  József, a mókusok nagyon kedves kis állatok, és mint írtad, nehéz őket lefotózni. Te ebben vagy ügyes, nem mindenki hastáncolhat, nekünk megmarad a csodálat:)

  Monik! Örülök, hogy Neked is tetszett:, és mindjárt kukkolok nálad. A hócipőm nincs tele, jól esik, hogy gondoltál rám, köszönöm szépen, de ugye nem baj, ha a tegnapi bejegyzésemhez beírom, és nem írok újat?:)) Kellemes hétvégét:)

  VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásod, remélem jól érezted magad és visszatérsz:-)