2010. július 27., kedd

Reggeli ima, avagy a (házi)sárkány evoluciója





Istenem! Hagyd meg a kétségeimet! Engedd,  hogy az élet tapasztalat se tegyen annyira csontossá, bután konokká, változásra képtelenné, hogy észrevegyem, meghalljam  és meglássam mások igazát.  

9 megjegyzés:

  1. Lili, ezt a nőt szó szerint, keserves kaland lenne hátba támadni. Ilyen testőrrel felvértezve, hát...bizony, nagyon meggondolandó cselekedet lenne. És mégis!
    Különben ez a sárkány tud valamit! Mondhatni, stratégiailag fontos (formás) pozícióba fészkelte be magát. :-)))))

    VálaszTörlés
  2. Látod-látod, bedőltél, és ez a sárkány evoluciója, mert amíg csak a formás popsit nézitek, mi nők elbízzuk magunkat, és a sárkány bizony könnyen, szinte észrevétlenül nő- növekedik és egyszer csak megszületik:))

    VálaszTörlés
  3. Hát most mit mondjak!? Nem ez lenne a lényeg?
    Egyébként, egy tüzes sárkány nem is olyan rossz! Ilyen magas fűtőanyagárak mellett...

    VálaszTörlés
  4. ha esetleg felégetné a sárkány a lakást, akkoris olcsó lenne a gázszámla!XD
    amúgy tényleg jó kis popsi ez :)))
    bár iszonyúan fáj oda egy tetkó... popsira nagggyon áu.

    VálaszTörlés
  5. Ajaj, azt hiszem vagy a szavazást, rosszkor tettem fel - mert nem tudom eldönteni mire is vonatkozik ez a tetszik szavazat-, vagy ezt a nőből születő sárkánygyereket tettem fel rosszkor?:)). Félek, elbagatellizáljátok az én reggeli gondolatomat, amikor is meghallottam reggel munkába induláskor, hogy a szomszédasszony már "osztja" a férjét a kertben, aki jól nevelten tűrte a sárkány tűzét:) Ezért büntetésből keresek nektek egy igazi 7fejű sárkányt:))PP

    VálaszTörlés
  6. Ez a sárkányos látvány határozottan izgalmas. Szerintem is rossz volt a társítás, mikor a házsártos asszony megregulázza a nyuszit, aki a tudata alatt egykori anyját "tiszteli" a szoknyás nőszemélyben. A pasi nem szokott néha bepiálni? Ha igen, akkor ilyenkor a saját apja modelljét idézi, aki szintén egy nyuszi kisfiú volt a felesége árnyékában.
    Sárkány asszony a házaséletben nem igazán van. Egy asszony akkor lesz igazi hétfejű sárkány, mikor az agyondédelgetett kisfiát elragadja tőle egy másik nő! Hát az ne tudjátok meg, bár nagyon gyanítom, hogy tapasztalhattátok milyen az, mikor egy pasi elmenekül saját érzelmeivel a sarokba, vagy a szeme világába, hátrahagyva csapot-papot. Ismerős lenne?

    VálaszTörlés
  7. hajjaj, erről tudnék mesélni...

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásod, remélem jól érezted magad és visszatérsz:-)