2011. január 28., péntek

Blogger játék

A blogok világát elég sokáig elkerültem, valahogy úgy voltam vele, mint a kereskedelmi adók műsoraival. Mikor megismertem egyet, rá kellett jönnöm, hogy néha én sem  vagyok kivétel az átlagember buta előítéleteitől.  Az egyszerű, legtöbb esetben névtelen emberek rengeteg értéket halmoznak fel oldalaikon, színesítve saját maguk és a látogatóik hétköznapjait. Szóval rá kellett jönnöm, a blog igenis lehet életképes és szeretni való:). 2009 nyarától engem is elkapott ez a "betegség", aminek a "szövődményei" eddig csak kellemes tüneteket okozott számomra. Amellett, hogy kellemes időtöltés már maga a blog készítése is, megismerhetjük sok-sok ember gondolatát, érzésvilágát, amiből talán építkezni is tudunk, elgondolkodunk, néha könnyezünk, máskor jókat kuncogunk.
Ez a kis játék, melyben újra részt vehetek is azt erősíti, hogy jó egy ilyen "kis" társaság tagja lenni. Egymásnak akár ismeretlenül is apró örömperceket szerezni, mint most is, a blogolók egymás közötti díjazásának játékával. Ezt a játékot lehet örömmel-, lehet fanyalogva fogadni, de mindenképpen az egymásra figyelésnek  egy olyan apró jele, ami kell, ami jó:). A napokban négy  kedves blogoló társam lepett meg díjjal,

és monik


amit itt szeretnék megköszönni nekik. Jól esett a lelkemnek a figyelmességük. Kedvenc blog díjjal
és Kreatív blogger díjjal ajándékoztak meg. 
Ezeket a díjakat lehetőségem van továbbadni pár embernek, amit örömmel teszek és remélem ők is elfogadják és részt vesznek a kis játékunkban.

Erika Nagy Farkas Dudás három blogot készít, melyben főként saját írásait és fotóit jeleníti meg. Hogy mennyire kreatív, erről árulkodnak munkái.  Írásait már korábban ajánlottam látogatóimnak, kedvenceim között tartottam számon és örülök, ha most ezt így is megerősíthetem. Szívesen átadnám mindkettő díjat számára, ha elfogadja.

Lynn Dyline izgalmas, szórakoztató írásait szeretettel ajánlom. Nekem mindegyik olvasása élmény volt, ezért egy kedvenc blog díjat szeretnék neki virtuálisan átnyújtani.

Vágyálom;..versek..képek..idézetek..ismert,és kevésbé ismert szerzőktől... Daphne igényes verses blogja, klasszikusokon kívül rengeteg kortárs költő írását jeleníti meg. Érdemes hozzá ellátogatni.

Ötödik Sally versei igazi különlegességek számomra. Remélem írásai valamikor könyv formájában is elgondolkodtatják olvasójukat.

Napébresztő írásaiban sokunkat érdeklő témákat fogalmaz meg. Mikor hozzá ellátogatok, kellemes nyugodt környezetben találom magam, ahol jól esik - néha szavak nélkül is - gondolatokat cserélni.

Mindkét díj elfogadásának feltételei vannak, de most a Kreatív díj feltételeit ide nem írnám le, mivel már kétszer megtettem ezt. Így kérlek Titeket, hogy itt
http://fanny-onewayticket.blogspot.com/search/label/Kreat%C3%ADv%20d%C3%ADj
nézzétek meg a feltételeket, ha elfogadjátok tőlem a díjat.

A Kedvenc blog díj feltételei:
1.- Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet,és másold be ezt az útmutatót!
2.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
3.- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről,
4.- Tehetséges, kezdő blogolókat részesítsd előnybe, ne olyanokat,akiknek több mint 100 követőjük van.

Fogadjátok szeretettel, kellemes időtöltést.

14 megjegyzés:

  1. Lilike:)

    Gratulalok a dijakhoz Neked es akiktol kaptad-adtad is!
    Az en listamon mindig ott vagy:)

    puszillak!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lili, nagyon köszönöm hogy engem is méltónak tartasz arra, hogy ezt a díjat kitegyem a blogomon.
    De mivel az az oldal csak az írásaimnak ad helyet, így megköszönöm, és gondolatban az íróasztalomra állítom a díjat, amit nekem ítéltetek.:)
    Éppen mostanság gondolkodtam el rajta, hogy kellene egy másik blogot írnom...amolyan privát naplót, amelyeket nem a fantázia szült, hanem a realitás.
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm.:)) :-*

    VálaszTörlés
  3. Kedves "Életfa", Ágnes!:)
    Nagyon köszönöm nektek:)

    Kedves L.D! Nagyon szívesen:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Lili, gratulálok neked és köszönöm szépen! Mindent, amit írtál rólam! teljesítem az elvárást!
    Szép estét!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, igazi szülinapi ajándék volt! :)
    Neked gratulálok, megérdemelted! Most nagyon elfoglalt vagyok, de pár nap múlva,jelentkezem!
    Szép napokat!

    VálaszTörlés
  6. Szívből gratulálok Kedves Lili!
    Csatlakozva Ágneshez, a többi elismertnek is!

    VálaszTörlés
  7. Lili kedves!
    Köszönöm, hogy a blogomat érdemesnek találtad a díjra.Köszönöm, hogy rám gondoltál. :)
    Gratulálok minden díjazotnak!
    További szép, és kreatív napokat kivánok Neked szeretettel, daphne

    VálaszTörlés
  8. Erika:), Libuc:), és Gréti:) köszönöm, hogy elfogadtátok:)

    Köszönöm József:)

    VálaszTörlés
  9. Lili, drága! Én most a Kiselefánt stádiumomban vagyok, - tudod ilyenkor lassan fogom fel a dolgokat, cserébe viszont gyorsan felejtek :)- : akkor én most kaptam egy "Kedvenc blog" díjat?

    VálaszTörlés
  10. Igen Libuc és egy Kreatív díjat is:) Egyébként én voltam pontatlan azt hiszem, de kettő kreatív díjat kaptam és 3 kedvencet (ha jól értettem ebben a nagy kavarodásban:))

    VálaszTörlés
  11. Elnézést, az előző hsz-ben nem Grétit - hisz tőle kaptam az egyiket - hanem Daphnet akartam írni:)

    VálaszTörlés
  12. Lili kedves, nagyon köszönöm, most csak futtában. Amint lesz időm, írok még. Ölellek! Sally

    VálaszTörlés
  13. Jajj Sally!:)) Tudom ám - illetve csak érzem - , hogy nem vagy híve az efféle játéknak, így ha mégsem teszed ki a díjat, megértem. Viszont!!!! akkor KÖTELEZŐ!!! kitenned a Ruzsinkánál talált logót, ami szavakat kér a díjak helyett:))) Ölelés: Lili:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásod, remélem jól érezted magad és visszatérsz:-)